Turvapuhelinpalvelu ja paikantimet

Turvapuhelinpalvelu on tarkoitettu helsinkiläisille, jotka tarvitsevat turvaa kotona asumiseen ja liikkumiseen esimerkiksi kaatumisriskin vuoksi. Turvapuhelimen ja turvarannekkeen avulla saat tarvittaessa yhteyden hoitajaan kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Palveluun on mahdollista liittää myös ovihälytin tai täydentää sitä GPS-paikannusrannekkeella, joista voi olla hyötyä esimerkiksi muistisairaudessa.
Hoitaja tietokoneen äärellä.
Kuva: Anna Dammert

Turvapuhelinpalvelu sisältää turvarannekkeen ja -puhelimen, joilla saat tarvittaessa kaksisuuntaisen puheyhteyden turvapuhelinpäivystyksemme vuorokauden jokaisena tuntina. Tilanteen niin vaatiessa lähetämme luoksesi hoitajan avustuskäynnille tai kiireellisissä tapauksissa varmistamme ambulanssin paikalle.

Turvapuhelinpalvelumme asiakkaana huolehdimme hälytyspuhelujen vastaanottamisen ohella myös laitteen asennuksesta kotiisi ja opastamme sinut sen käyttöön. Toimimme myös teknisenä tukena häiriötilanteissa.

Turvapuhelinpalveluun on mahdollista liittää lisäksi ovihälytin tai täydentää sitä GPS-paikannusrannekkeella, mikäli liikkumistasi on tarpeen seurata turvallisuutesi takaamiseksi esimerkiksi muistisairauden vuoksi.  Ovihälytin tekee hälytyksen turvapuhelinpäivystykseemme, mikäli lähdet ulos vaikkapa yöaikaan. GPS-paikannusranneke hälyttää, jos poistut sinulle määritellyltä turva-alueelta, jolloin voimme tarvittaessa tavoittaa sinut nopeasti. 

Katso palvelun esittelyvideo

Miten turvapuhelinpalvelu toimii käytännössä ja miten sen voi saada? Katso Helsinki-kanavalla julkaistu esittelyvideo palvelusta.