Etähoito

Etähoito on etälaitteella tapahtuvaa kuva- ja äänivälitteistä, henkilökohtaista hoivapalvelua, jossa terveydenhuollon ammattilainen ottaa sinuun etäyhteyden etukäteen sovittuina ajankohtina. Etähoito on yksi kotihoidon tuottamisen tavoista, ja sen avulla tuetaan hyvinvointiasi ja turvallista kotona asumista. Hoidon soveltuvuus arvioidaan kotihoidossa aina asiakaskohtaisesti.
Seniori ruokailemassa etähoitolaitteen äärellä.

Etähoitajamme auttavat sinua päivittäisissä arjen asioissa kuten lääkkeiden ottamisessa tai verensokerin mittaamisessa sekä tarkistavat yleistä vointiasi. Hoitokäynnit suunnitellaan yhdessä Helsingin kotihoidon kanssa tukemaan tarpeitasi ja hoitosuunnitelmaasi.

Hoitajillamme on osaamista ja kokemusta myös arjen toimintakyvyn ylläpitämisestä etähoidon keinoin. Tuemme sinua muun muassa yksilöllisen liikkumissopimuksesi toteuttamisessa sekä järjestämme yhteisiä etäruokailuhetkiä toisten asiakkaiden kanssa, joihin voit  halutessasi osallistua.

Etähoitokäynnit toteutetaan helppokäyttöisen etälaitteen avulla. Hoitokäynnillä etäyhteys aukeaa ja sulkeutuu automaattisesti, eikä sinun tarvitse koskea laitteeseen lainkaan. Voit ottaa etälaitteen avulla yhteyden hoitajaamme myös muina aikoina, mikäli sinulla on siihen tarvetta. Ennen etähoidon alkamista opastamme sinut laitteen käyttöön ja toimimme myös teknisenä tukena. 

Katso video etähoidosta

Etähoito

Mitä etähoito on ja miten palvelu toimii käytännössä? Tutustu etähoitoon lyhyen esittelyvideomme kautta.